Casa Bela z ogrevanim bazenom, pogledom na morje in luksuzom 5 zvezdic

Koda oglasa: KMVAQX

Počitniška hiša • Klimno

8 oseb
Optimalna zmogljivost objekta je 8 oseb
4 spalnice
Skupna velikost objekta je 270 m2
4 postelje
4 kopalnice

​​Če iščete moderno vilo, ki je od morja oddaljena samo 150 metrov in nudi prelep pogledom na morje, je Casa Bela popolna odločitev  za vas. Casa Bela se nahaja v majhni vasici Klimno na otoku Krku. Casa Bela je popolnoma nova vila, dokončana v letu 2020. Pri načrtovanju so imeli arhitekti v mislih sodobno podobo, z veliko dnevne svetlobe in svetle barve. Vsi prostori v hiši so odprti proti morju in prostorni terasi z ogrevanim bazenom.

Casa Bela je velika 270m2 in je primerna za 8 gostov, ki so nastanjeni v 4 dvoposteljnih sobah z lastnimi kopalnicami, kar gostom nudi visoko stopnjo zasebnosti in udobja. Ob vstopu v hišo, boste najprej opazili prostoren vhodni prostor, iz katerega se lahko odpravite v skupni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ali pa v tako imenovani spalni del hiše. V prostornem skupnem prostoru vam je na voljo moderno opremljena kuhinja, jedilnica za osem oseb in dnevna soba opremljena z usnjeno sedežno garnituro in TV-jem. Iz skupnega dela se odpirajo velika steklena vrata na pokrito teraso in 26 m2 velikim ogrevanim bazenom. Na popolnoma ograjeni terasi boste lahko uživali v lepih poletnih dneh, se ohladili v bazenu, sončili na ležalnikih nameščenih ob bazenu ali pa pripravili svojo najljubšo specialiteto na sodobnem keramičnem žaru.

Na drugi strani vhoda vas bo hodnik vodil do toalete za goste, shrambe, dveh dvoposteljnih spalnic in stopnišča, ki vodi v prvo nadstropje, kjer so vam na voljo še dve dvoposteljni spalnici s kopalnicama. Vse štiri spalnice so opremljene s TV-jem, klimatsko napravo, komarniki in kar je najpomembneje, visoko kvalitetnimi vzmetnicami Serta, katerre bodo poskrbele za miren spanec. Casa Bela ima tudi talno gretje in ogrevan bazen, zaradi česar je primerna za preživljanje dopusta tudi v hladnejših mesecih leta.

Casa Bela ima tudi kolesarnico in parkirni prostor za več avtomobilov. Posestvo je popolnoma ograjeno, parkirišče pa je zaščiteno s pomičnimi vrati in varnostno kamero. Ob hiši je na voljo tudi električna polnilna postaja, ki omogoča polnjenje električnega vozila z močjo do 11 kW.

Parkirišče
Klimatizirano
WiFi
Žar
Bazen
Lokacija
Hrvaška Klimno • Klimno 71
Letališče
15 km
Železniška postaja
37 km
Trajekt
21 km
Plaža
150 m
Voda
150 m
Trgovine
10 km
Restavracija
200 m
Zdravnik
20 km
Nočno življenje
12 km
Mestno središče
200 m
Avtobusna postaja
250 m
Turistično informativni center
250 m
Šport
12 km
Lekarna
12 km
Trgovina
250 m
Marina
250 m
Bencinska črpalka
10 km
Zobozdravnik
12 km
Kavarna
200 m
Bankomat
3.5 km
Center mesta
12 km
Banka
12 km
Katamaran
21 km
Avtocesta
17 km
Izberite datume