Luksuzno stanovanje II. z ogrevanim bazenom v apartmajih Villa Adria

Koda oglasa: WVZPRV

Apartma • Krk (Krk)

6 oseb
Optimalna zmogljivost objekta je 6 oseb
2 spalnici
Skupna velikost objekta je 60 m2
2 postelji
2 kopalnici

Luksuzno stanovanje II. z zasebnim, ogrevanim bazenom v Villa Adria Apartments se nahaja v mestu Krk na otoku Krk. Če iščete sodobno stanovanje na vrhunski lokaciji, Luksuzno stanovanje II. v apartmajih Villa Adria je pravi kraj. V luksuzni vili Adria Apartments se nahajajo štirje apartmaji. Vsak s svojo posebnostjo.

Luksuzno stanovanje II. z ogrevanim bazenom v Vili Adria Apartments je 60 m2 veliko pritlično stanovanje z zasebnim bazenom. To je pritlično stanovanje z dvema spalnicama. Ko vstopite v stanovanje, boste najprej zagledali odprt skupni prostor s kuhinjo, jedilno mizo in dnevno sobo. Kuhinja je popolnoma opremljena z vsemi sodobnimi aparati: štedilnik, mikrovalovna pečica, napa, hladilnik, kuhalnik vode, toaster, pomivalni stroj. Jedilna miza je postavljena za šest oseb. Dnevna soba je opremljena z udobno sedežno garnituro, TV z velikim zaslonom s satelitskimi programi. Kavč ima posteljno funkcijo, kjer lahko udobno spita dva gosta. Iz skupnega prostora lahko dostopate do zunanje terase z bazenom, mizo, teraso za sončenje z ležalniki, senčniki in električnim žarom.

Apartma ima dve spalnici, obe sta opremljeni z veliko zakonsko posteljo, televizijo in klimatsko napravo. Ena od spalnic ima lastno kopalnico, druga kopalnica pa ima dostop s hodnika. Obe kopalnici sta opremljeni s tušem.

Moramo povedati, da ima stanovanje tudi talno gretje, zaradi česar je dobra izbira tudi spomladi, pozno jeseni ali celo pozimi. Apartma ima lastno parkirišče za vrati. Wi-fi, brisače in posteljnina so na voljo gostom apartmaja.

Luksuzna Villa Adria Apartments se nahaja tik izven starega mestnega jedra Krka, 700 m od starega mestnega obzidja. To je tudi oddaljenost od plaže in mestnega življenja. Torej, če imate radi na počitnicah svoj avto parkiran, je Luksuzni apartma Villa Adria najboljša izbira za vas.

Parkirišče
Klimatizirano
WiFi
Bazen
Lokacija
Hrvaška Krk (Krk) • Vidikovac 45 A
Letališče
27 km
Železniška postaja
50 km
Plaža
700 m
Voda
700 m
Trgovine
850 m
Restavracija
700 m
Zdravnik
1000 m
Nočno življenje
1100 m
Mestno središče
750 m
Avtobusna postaja
300 m
Turistično informativni center
1100 m
Šport
950 m
Lekarna
1000 m
Trgovina
750 m
Marina
700 m
Bencinska črpalka
1100 m
Zobozdravnik
1100 m
Kavarna
700 m
Bankomat
700 m
Center mesta
750 m
Banka
900 m
Avtocesta
30 km
Izberite datume