Moderna vila Mermaid v Podstrani

Koda oglasa: GGPPOJ

Počitniška hiša • Podstrana

10 oseb
Optimalna zmogljivost objekta je 9 oseb
4 spalnice
Skupna velikost objekta je 384 m2
9 postelj
Na voljo 1 dodatno ležišče
4 kopalnice

Villa Mermaid je pravi hrvaški užitek, ki vam omogoča pravi mir in tišino, ne da bi bili preveč oddaljeni od vrveža mestnega življenja. Vila se nahaja v Podstrani, priljubljeni vasi 15 kilometrov od Splita. Podstrana je znana po čudovitih plažah, pristni gastronomiji in zgodovinskih znamenitostih. Na plažah so številni vodni športi, slikoviti hribi pa so kot nalašč za pohodništvo ali kolesarjenje. Split je na kratki razdalji, kjer boste lahko uživali v številnih znamenitostih, ki jih ponuja, in tudi ujeli trajekt do okoliških otokov, vključno z Bračem ali Makarsko.

Vila je le malo stran od plaže, vendar smo prepričani, da boste večino časa preživeli v luksuznem bazenu zunaj na terasi. Bazen ima protitočne šobe, ogrevanje pa je vključeno v ceno. Vhod v bazen ima pomožni bar in je prilagojen invalidom.

Tudi na terasi je veliko prostora za sončenje, kot tudi zunanji tuš, miza za namizni tenis, igrišče, zunanja jedilnica in žar, kjer lahko uživate obedujete na prostem, medtem ko zabavate otroke in odrasle. Te ugodnosti spremljajo posajena drevesa in lepo postrižena trava.

Če vam plavanje ni dovolj za vadbo, se pod prvim nadstropjem nahaja popolnoma opremljena telovadnica z boksarsko vrečo. V prvem nadstropju je velika, moderna kuhinja, jedilnica in dnevna soba ter miza za biljard in igralnica.

Skozi te sobe imate neposreden dostop do terase in bazena. V dnevni sobi je na voljo PlayStation 3, ki ga lahko uporabljate po želji. Prostor za vadbo z boksarsko vrečo se nahaja pod nivojem terena. V pritličju sta sodobno opremljena kuhinja in jedilnica na enem mestu in imata skupaj z biljardno mizo neposreden izhod na dve vrtni terasi. Za ljubitelje video iger je v glavni dnevni sobi na voljo Play Station 3.

V prvem nadstropju sta tudi dve spalnici z lastno kopalnico, od katerih je ena s tremi enojnimi posteljami in je prilagojena invalidom. Drugi dve spalnici sta udobni dvoposteljni sobi z obilico prostora za shranjevanje in dostopom do zgornje terase, kjer lahko uživate v čudovitem razgledu na Jadran.

Villa Mermaid je pravi dom stran od doma na idealni lokaciji. Z našim predanim osebjem, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja in poizvedbe, boste med bivanjem v naši počitniški vili na Hrvaškem izpolnili vse potrebe.


Parkirišče
Klimatizirano
WiFi
Žar
Bazen
Pogled na morje
Lokacija
Hrvaška Podstrana • Kneza Mislava 11
Letališče
25 km
Trajekt
15 km
Plaža
230 m
Voda
220 m
Avtobusna postaja
150 m
Lekarna
60 m
Trgovina
580 m
Center mesta
15 km
Izberite datume