Casa Siesta z bazenom, jacuzzijem & garažo

Koda oglasa: ZQPMEV

Počitniška hiša • Štrika

8 oseb
Optimalna zmogljivost objekta je 8 oseb
3 spalnice
Skupna velikost objekta je 176 m2
4 postelje
2 kopalnici

Casa Siesta je sodobna istrska počitniška hiša, ki ponuja velik bazen, masažno kad, žar in če imate radi šport, dve kolesi. Sprejme lahko do 8 oseb in je kategorizirana s 5 zvezdicami. Nahaja se v majhni in prijetni vasici Štrika, blizu mesta Umag, ki je med ljubitelji tenisa zelo dobro poznano. Casa Siesta se nahaja le 2600 metrov stran od morja, dovolj blizu, da lahko zelo hitro pridete do njega, a vseeno dovolj daleč, da se sprostite v mirnem okolju.

Casa Siesta je pritlična počitniška hiša s 3 spalnicami in 2 kopalnicama. Od treh spalnic imata dve zakonski postelji, tretja soba pa dve enojni postelji. Obe kopalnici sta opremljeni s kabino za prhanje, straniščem in umivalnikom. V eni izmed njih najdete tudi pralni in sušilni stroj. Dnevni prostor je sestavljen iz čudovite, popolnoma opremljene moderne kuhinje, jedilnice in prostorne dnevne sobe. V dnevni sobi lahko dva dodatna gosta udobno spita na raztegljivem kavču. Če pridete spomladi ali jeseni, lahko tudi prižgete kamin, z namenom uživanja v toplih večerih, in uporabite sistem centralnega ogrevanja za vzdrževanje temperature. Celotna hiša je tudi klimatizirana.

Parcela je v celoti ograjena, tako da vam bo ponudila čim več zasebnosti. Uživali boste lahko na različnih mestih okoli hiše. Glavno območje je bazen z masažno kadjo in terasa za sončenje z ležalniki in senčniki. Na eni strani hiše je lahko posedate na vrtni garnituri, na drugi strani pa boste našli jedilno omizje ob žaru. Na dvorišču je dovolj prostora za parkiranje več avtomobilov, en ima prostor tudi v garaži. Voda v bazenu in v jacuzziju je klorirana. In voda v obeh ni ogrevana. Oba sta opremljena z RGB osvetlitvijo za nočno kopanje ali sprostitev.

Umag je mesto turizma in športa. Bogata turistična ponudba s številnimi plažami, teniškimi igrišči, igriščem za golf, urejenimi kolesarskimi potmi, jahanjem in sprehajanjem, igralnicami, zabavami, wellness centri in lokalnimi restavracijami zadovolji tudi najzahtevnejše dopustnike, ki iščejo sprostitev ali aktivne počitnice.

Parkirišče
Dostop za invalide
Klimatizirano
WiFi
Žar
Bazen
Lokacija
Hrvaška Štrika • Štrika 67 J
Letališče
40 km
Plaža
2600 m
Voda
2600 m
Trgovine
3000 m
Restavracija
2000 m
Zdravnik
4.7 km
Nočno življenje
5.9 km
Avtobusna postaja
2000 m
Turistično informativni center
2900 m
Športne aktivnosti
4100 m
Lekarna
4.7 km
Trgovina
3100 m
Marina
3000 m
Bencinska črpalka
4.7 km
Zobozdravnik
3.7 km
Kavarna
2000 m
Bankomat
4.8 km
Center mesta
4 km
Banka
5.7 km
Golf
5 km
Avtocesta
24 km
Izberite datume